KOREKCIJSKA OČALA

 

Če ste med tistimi, ki vsak dan uporabljajo korekcijska očala, lahko to obrnite sebi v prid in jih uporabljate kot modni dodatek. Vendar pa je bolj kot sam vizualni izgled pomembno, da so korekcijska očala narejena po vaših merah in tako lepo sedijo na vašem obrazu. V optiki Šuc vam ponujamo bogato izbiro korekcijskih okvirjev svetovno priznanih blagovnih znamk, iz katerih potem naredimo unikatna korekcijska očala, po meri vsakega posameznika. Naša raznovrstna ponudba korekcijskih očal bo zadovoljila še tako zahtevne kupce. Od klasičnih korekcijskih okvirjev do najsodobnejših, oblikovanih po zadnjih modnih smernicah. Ob tako široki ponudbi vam seveda nudimo strokovno pomoč, da se boste lažje odločili in pa seveda, da boste prišli do takšnih korekcijskih očal, ki vam najbolj ustrezajo. Za kakovost stekel jamči dolgoletna tradicija svetovno priznanih proizvajalcev stekel. Poleg čistil za korekcijska in druga očala pa ponujamo še široko paleto različnih trdih in mehkih etuijev.   


V bogati ponudbi različnih modelov, modernih trendov in znanih blagovnih znamk, kjer lahko izbirate med imeni kot so: BYBLOS, DOLCE & GABANA, ARMANI, CHLOE, GENNY, YSL, GUCCI, PIERE CARDIN, GIANFRANCO FERE, RAY BAN, EMANUEL UNGARO, VOGUE, REPLAY, VALENTINO, OXYDO, RALPH LAUREN, ADIDAS, PACO RABANNE, HUGO BOSS, CAROLINA HERRERA, MIKLI in drugi, lahko izberete najboljše in najlepše korekcijske okvirje.  STEKLA


Za izdelavo očal z dioptrijo in vseh vrst zaščitnih očal vam nudimo VRHUNSKO kvalitetna stekla domače proizvodnje ALCOM in tuje proizvodnje ZEISS, ESSILOR ter stekli NIKON in TOKAI japonske proizvodnje.
Vsa stekla so izdelana v skladu z evropskimi standardi.ČISTILA ZA OČALA


Čistila za očala so v splošnem primerna za sončna očala in očala brez refleksnih nanosov na steklih, razen posebnih čistil. V kolikor imate na steklih očal AR sloj se o uporabi čistil posvetujte z optikom ali poglejte navodila za uporabo dobavitelja stekel o čiščenju.SHRANJEVANJE OČAL


Za varno shranjevanje vaših očal v času, ko jih ne uporabljate, vam nudimo paleto različnih trdih etuiev, ki očala bolj varujejo pred padci, upogibanjem, mehanskimi poškodbami, in manj za poškodbe očal varnih mehkih etuiev, primernih za shranjevanje v žepih oblek. Nudimo vam tudi razne vrste lup, ki vam olajšajo branje manjših pisav, pregledovanje raznih zemljevidov itd.

PRIJAVITE SE NA PREGLEDPRIJAVITE SE NA PREGLED  KONTAKTIRAJTE NASKONTAKTIRAJTE NAS